Sorteer op:  

PYRAMID DOUBLE Expedition
€ 42,95
PYRAMID SINGLE Expedition
€ 31,95

De serie GEÏMPREGNEERD

De muskietennetten in deze serie zijn geïmpregneerd.

Voordelen van een geïmpregneerd muggennet

Een klassieke klamboe beschermt tegen muggen. Maar als er een gaatje is of je laat één van de uitgangen open staan, dan kunnen er insecten onder het net komen. Ook als je tijdens je slaap met een lichaamsdeel tegen het net ligt, ben je niet veilig voor beten. Om dit te voorkomen gebruik je best een geïmpregneerd muskietennet. De bio-cide impregnering zorgt ervoor dat de muggen niet landen op het net en jou dus niet kunnen steken als je eronder ligt.

Zelf je klamboe impregneren

Je kan eenvoudig zelf je muskietennet impregneren door het in te spuiten met de muggenwerende impregnering van GREENFIRST op basis van geraniol. Deze gaat enkele maanden mee. Het werkt puur als een afweermiddel.Geïmpregneerde klamboes zijn een zeer effectieve manier om malaria of andere ziektes door muggenbeten te voorkomen. Bovendien zijn ze relatief goedkoop.

Online een geïmpregneerd muskietennet kopen

Deze serie biedt bescherming door een biocide-impregnering.GREENFIRST® impregnering is op basis van geraniol en etherische oliën en heeft een extra afstotende werking.
De impregnering werkt vele maanden en kan gemakkelijk worden opgefrist met de GREENFIRST® spray.

  • 100% PES, wit
  • ongeveer 210 - 230 mesh per vierkante inch
  • GREENFIRST® impregnering

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, ga je hiermee akkoord.